Loading ....
Przedszkole nr 24 w Warszawie
Biuletyn Informacji Publicznej
przedszkola nr 24 w Warszawie
został stworzony w celu powszechnego
udostępniania informacji publicznej w postaci
elektronicznej
ul. Drewniana 10/16
00-345 Warszawa
tel/fax: (22) 826 42 65
e-mail: przedszkole.24@wp.pl
Strona główna => Zamówienia publiczne i przetargi => Ogłoszenia

 

Adres strony internetowej, na której Zamawiający udostępnia Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia:

www.p24.przedszkola.net.pl

Warszawa: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA 9 PAKIETÓW
Numer ogłoszenia: 503634 - 2012; data zamieszczenia: 11.12.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole Nr 24 , ul. Drewniana 10/16, 00-345 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 826 42 63, faks 22 826 42 65.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.p24.przedszkola.net.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: gminna samorządowa jednostka organizacyjna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA 9 PAKIETÓW.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA 9 PAKIETÓW.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 41.11.00.00-3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.

 

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. 759 z późn. zm.). Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. 759 z późn. zm.). Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. 759 z późn. zm.). Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. 759 z późn. zm.). Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. 759 z późn. zm.). Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia

  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.p24.przedszkola.net.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: PRZEDSZKOLE NR 24 00-345 WARSZAWA, UL. DREWNIANA 10/16.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.12.2012 godzina 10:00, miejsce: PRZEDSZKOLE NR 24 00-345 WARSZAWA, UL. DREWNIANA 10/16.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PIECZYWO I WYROBY CUKIERNICZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bułka długa, typu wrocławska, świeża - 250 g szt. 875 Chałka tradycyjna, świeża - 310 g szt. 300 Chleb biały, pszenny, świeży - 570 g szt. 800 Chleb razowy wieloziarnisty, świeży - 500 g szt. 700 Kajzerki świeże - 50g szt. 600 Pączki z marmoladą szt. 300 Drożdżówki - różne smaki szt. 600 Bułki grahamki świeże - 350g. szt. 880 Chleb razowy słonecznikowy - krótki termin przydatności szt 300.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.25.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

 

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: MLEKO I JEGO PRZETWORY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko pasteryzowane, homogenizowane o zawartości tłuszczu 2%, pakowane w folię o pojemności 1l litr 4800 Masło świeże w kostkach , zawartość tłuszczu min 73%, opak. 200g. szt. 880 Masło roślinne pakowane w kubeczki plastikowe o poj. 250 g - zawartość tłuszczu 80% szt. 375 Śmietana 30 % tłuszczu w opakowaniach plastik -400ml szt. 25 Śmietana o zawartości tłuszczu 18% opak. Plastikowe o poj. 400 ml szt. 300 Śmietana o zawartości tłuszczu 12% opak. Plastikowe o poj. 400 ml 300 Śmietana jogurtowa opak. Plastikowe o poj. 400 ml Szt. 500 Serek twarogowy typu almette, śmietankowy , opak. 150g. szt. 60 Serek twarogowy typu almette, ziołowy , opak. 150g szt. 60 Ser topiony śmietankowy w bloczkach -100g szt 60 Ser żółty gouda tłusty, pakowany w bloczkach do 1500 g kg 75 Jogurt owocowy z kawałkami owoców, pakowany w kubeczki plastikowe o poj. - 125g. szt. 1000 Jogurt owocowy z kawałkami owoców, pakowany w kubeczki plastikowe o poj. - . 130g. szt. 1800 Jogurt naturalny pakowany w kubeczki plastikowe o poj. - 150g. szt 1200 Ser twarogowy półtłusty - krajanka klasa I , pakowany w opakowania papierowe kg 350 Serek homogenizowany o smaku waniliowym typu Danio, pakowany w kubeczki plastikowe o pojemności ok. 150g szt 400.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

 

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: MIĘSO I WĘDLINY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z piersi indyka bez skóry, elementy świeże kg 50 Udziec z indyka z kością, bez skóry elementy świeże kg 60 Filet z kurczaka bez skóry, elementy świeże kg 45 Kurczaki - tuszki surowe, świeże kg 16 Pałeczki z kurczaka, surowe, elementy świeże kg 140 Schab wieprzowy środkowy ,b/k, surowy, elementy świeże kg 100 Wieprzowina łopatka, surowa, bez kości, elementy świeże Kg 150 Wieprzowina - szynka surowa, bez kości, elementy świeże Kg 40 Łopatka cielęca, bez kości, elementy świeże kg 40 Udziec wołowy bez kości, elementy świeże kg 50 Pręga wołowa surowa, bez kości, elementy świeże kg 20 Kiełbasa sucha, typu krakowska Kg 15 Kiełbasa typu podwawelska Kg 18 Parówki typu Berlinki - produkt wędzony parzony, odtłuszczony 70% mięsa Kg 40 Polędwica z indyka miodowa - wędlina Kg 35 Szynka wieprzowa - bez tłuszczu - gotowana Kg 50 Polędwica wieprzowa typu sopocka Kg 38 Kiełbasa szynkowa wieprzowa Kg 12 Pierś z indyka wędzona nie mielona typu wędlina Kg. 5 Szynka drobiowa - wędlina kg 35.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

 

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: ŚWIEŻE WARZYWA I OWOCE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Botwina świeża w pęczkach pęczki 15 Buraki czerwone, świeże, bez liści, nie nadmarznięte bez śladów uszkodzeń mechanicznych i zepsucia kg 130 Cebula świeża bez szczypiorku, krucha nie nadmarznięta kg 150 Dynia świeża, dojrzała, bez uszkodzeń i oznak zepsucia kg 18 Fasolka szparagowa świeża, bez uszkodzeń kg 32 Kalafior świeży, bez uszkodzeń, jędrny duży szt. 100 Kapusta głowiasta, biała, świeża nie nadmarznięta, bez uszkodzeń kg 180 Kapusta kiszona - wiaderko 3 kg kg 100 Kapusta pekińska, nie nadmarznięta, bez uszkodzeń kg 110 Kapusta włoska, nie nadmarznięta, bez uszkodzeń kg 50 Kapusta czerwona, głowiasta, nie nadmarznięta bez śladów uszkodzeń kg 50 Koper świeży, czysty w pęczkach pęczki 250 Kalarepa czysta, świeża bez uszkodzeń nie nadmarznięta kg 10 Marchew bez naci, świeża, sucha, nie nadmarznięta, bez śladów uszkodzeń kg 1000 Natka pietruszki, czysta, świeża w pęczkach szt. 320 Ogórki świeże, czyste bez uszkodzeń kg 170 Ogórki kwaszone, jędrne w wiaderku - 3 kg kg 200 Ogórki małosolne, pakowane w wiaderko - 3 kg kg 8 Papryka czerwona słodka świeża, zdrowa bez uszkodzeń kg 75 Pieczarki czyste, świeże, bez uszkodzeń kg 38 Pietruszka korzeniowa, świeża bez uszkodzeń kg 280 Pomidory świeże, zdrowe bez uszkodzeń - produkt polski Kg 375 Pory czyste, świeże kg 150 Rzodkiewka czysta bez uszkodzeń, pakowana w pęczki pęczki 340 Rzodkiew biała czysta bez uszkodzeń kg 20 Sałata zielona, czysta, zdrowa szt. 438 Sałata lodowa, czysta, zdrowa bez uszkodzeń szt 60 Seler korzeniowy, świeży bez uszkodzeń kg 220 Szczypiorek drobny, czysty, pakowany w pęczki pęczki 180 Ziemniaki nie zzieleniałe , czyste, suche nie zmarznięte nie kiełkujące, bez uszkodzeń kg 3000 Gruszki świeże, słodkie, dojrzałe bez uszkodzeń kg 120 Jabłka kruche, słodkie nie nadmarznięte bez śladów uszkodzeń kg 1500 Brzoskwinie krajowe kg 50 Morele krajowe kg 30 Truskawki świeże, czyste, suche, pakowane w łubianki po 2kg kg 60 Śliwki świeże, słodkie kg 140 Arbuzy świeże - dojrzały, bez uszkodzeń kg 40 Banany- średnio dojrzale, nie nadmarznięte bez uszkodzeń mechanicznych kg 600 Cytryny świeże, dojrzale bez oznak zepsucia, bez uszkodzeń mechanicznych kg 30 Cukinia - świeża nie nadmarznięta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych i zepsucia kg 30 Grejpfruty - świeżenie nadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych i zepsucia kg 100 Mandarynki - bez pestek, słodkie nie nadmarznięte bez uszkodzeń mechanicznych kg 200 Pomarańcze - świeże, słodkie nie nadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych i zepsucia Kg 30 Winogrona zielone, świeże, bez pestek, słodkie, nie zepsute bez śladów uszkodzeń mechanicznych kg 50 Melony dojrzale, nie nadmarznięte , bez śladów uszkodzeń mechanicznych kg 30 Nektarynki dojrzale, nie nadmarznięte, bez śladów uszkodzeń mechanicznych Kg 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

 

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ananas plastry w syropie puszka 565g szt. 19 Brzoskwinie połówki w puszce 820 g szt. 19 Wafle przekładane kremem kakaowym w czekoladzie - 36 g szt. 375 Bułka tarta - 400 g szt. 250 Budyń waniliowy lub śmietankowy bez sztucznych barwników 63 g szt. 250 Biszkopty delikatne, długie, bez nadzienia pakowane w folię 150 g szt. 38 Biszkopty okrągłe, bez nadzienia - 150 g szt. 80 Cynamon mielony pakowany w torebki 30g szt. 13 Chrzan tarty w słoikach bez konserwantów 260 g szt. 8 Ciastka Zbożowe -n typu Krakuski z płatkami owsianymi i z dodatkiem mąki pełnoziarnistej - pakowane w opak. 143 g. szt. 100 Ciastka owsiane - pakowane w opakowania 250 g. szt. 60 Ciasteczka kruche - na wagę kg 12 Ciastka - wafelki, w polewie czekoladowej - bez konserwantów na wagę kg 12 Ciastka - herbatniki - typu Be - be 16 g szt. 400 Cukier biały, sypki, pakowany w torby a 1000g szt. 450 Cukier puder a 500g l szt. 25 Cukier waniliowy a 32 g. szt. 240 Cukierki czekoladowe i z galaretką bez alkoholu kg 20 Drożdże a 100 g szt. 25 Dżem owocowy niskosłodzony z zawartością owocu 45 g w 100g wyrobu gotowego słoik ok. 280g szt. 180 Galaretka - bez sztucznych barwników i konserwantów ok.75 g szt. 60 Groszek konserwowy - puszka ok. 400 g - produkt polski szt. 20 Groch nasiona suche bez zanieczyszczeń kg 25 Herbata owocowa - ekspresowa (różne smaki) , pakowana w kartony po 20 szt. - 80 g szt. 150 Herbata zielona pakowana w opakowania po 20 szt. szt. 25 Herbata zielona z dodatkiem owoców pakowana w opakowania po 20 szt. szt. 25 Kasza jaglana pakowana w torby po 400 g. szt 30 Kasza jęczmienna mazurska pakowana w torby - 900 g. kg 70 Kakao naturalne o obniżonej zawartości tłuszczu - pudelka - 100g szt. 160 Kasza gryczana 900 g kg 50 Kasza manna 400 g kg 32 Kawa zbożowa pakowana w opakowania po 20 szt. szt. 20 Kawa Inka pakowana w opakowania po 150 g. szt 30 Ketchup łagodny (bez konserwantów) , butelki plastikowe - 480 g szt. 20 Koncentrat pomidorowy 30% - w słoikach - 190g. szt. 180 Kukurydza konserwowa - puszki - 425g. szt. 40 Krem czekoladowy - typu nutella - słoik 230 g szt. 20 Liście laurowe - suszone, torebki - 20g. szt. 12 Majeranek 14 g szt. 20 Majonez jogurtowy w słoiku - 200g szt. 70 Marmolada wieloowocowa - pakowana w opakowania plastikowe po 500g. szt. 10 Makaron świderki- 4 jajeczny - 500g (bez sztucznych barwników) kg 200 Makaron krajanka 4 jajeczny - 400g.- (bez sztucznych barwników) kg 50 Makaron nitki - 4 jajeczny - 250 g (bez sztucznych barwników) kg 32 Makaron muszelki - 4 jajeczny - 500g (bez sztucznych barwników) kg 50 Makaron pełnoziarnisty -świderki pakowany w opak. 400 g (bez sztucznych barwników) szt. 25 Mąka pszenna 1000g kg 375 Mąka ziemniaczana -500g. kg 50 Mięta ekspresowa, pakowana po 20 saszetek - 40 g szt. 40 Rumianek ekspresowy pakowany po 20 sztuk szt 10 Miód pszczeli naturalny wielokwiatowy w słoiku 400g szt. 20 Musztarda łagodna w słoiku - 200g. szt. 8 Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia - butelki o pojemności 1l. litr 180 Oliwa z oliwek pierwszego tłoczenia do sałatek - butelki o pojemności 0,50 l. Szt. 10 Pieprz prawdziwy, czarny, mielony - 20g. szt. 40 Fasola sucha - średnio-gruba - 400g.-(bez zanieczyszczeń szt. 25 Płatki orkiszowe ekologiczne pakowane w torebki 400 g. szt 40 Płatki owsiane a 400g szt. 50 Płatki kukurydziane - 250 g szt. 100 Płatki ryżowe - 400 g szt. 90 Płatki jęczmienne - 400 g szt. 65 Przyprawa do piernika pakowana w torby po 25 g. szt. 10 Ptasie mleczko - waniliowe 420g szt. 200 Proszek do pieczenia - 18 g. szt. 90 Przyprawa - bazylia suszona torebki - 10g szt. 15 Przyprawa - tymianek suszony - torebki - 10 g. szt. 15 Przyprawa - papryka słodka, mielona - 20 g szt. 40 Przyprawa - rozmaryn suszony - torebki 20g. Szt. 10 Przyprawa - Imbir mielony - pakowany w torebki 20g. szt 5 Rodzynki suszone 200g szt. 15 Ryż biały długoziarnisty, sypki, pakowany w torby I klasa - 1000g kg 90 Ryż brązowy naturalny pakowany w torby po 400 g. szt. 80 Soki wieloowocowe - bez konserwantów o niskiej zawartości cukru - karton 1l. szt. 150 Soki wieloowocowe - bez konserwantów o niskiej zawartości cukru - butelki 1 l. szt 150 Sok owocowy 100% , kartonik - 200 ml szt. 300 Syrop domowy, malinowy i wiśniowy - bez konserwantów - butelki 430 ml szt. 250 Sól kamienna - torby - 1000g Kg 90 Czosnek mielony - przyprawa - 35 g. szt. 18 Szczaw konserwowy - słoik 270g szt. 38 Wiórki kokosowe - torebki - 75 g szt. 13 Zacierki - makaron - 4 jajeczny bez sztucznych barwników - 250g szt. 38 Ziele angielskie a 15g szt. 8 Żurek typu śląski - bez konserwantów, butelki -480ml szt. 90 Przyprawa - pieprz ziołowy 20g. szt. 18 Makaron Spaghetti - 400g. szt. 50 Czekolada mleczna z naturalnych składników - 100g. szt. 250 Lizaki wielosmakowe pakowane w torby foliowe po 120szt. op. 3.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

 

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: JAJA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja kurze, świeże, ściółkowe - waga 63 -73g - badane pod względem jakości i przydatności do spożycia, pakowane - op. transportowe po 30 sztuk szt. 9000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

 

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: RYBY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z dorsza świeży bez skóry - nie mrożony gatunek I -produkt polski kg 140 Filety z Mintaja mrożone bez skóry - mrożone pojedynczo ,bez wody, bez lodu gat. I - produkt nie chiński (nie głęboko mrożony) kg. 80 Paluszki rybne mrożone, panierowane - mięso rybne nie mielone gat. I - produkt polski kg 60 Makrela wędzona, pakowana pojedynczo w folie, z terminem ważności- gatunek I - nie chińska kg 15 Łosoś surowy bez skóry, bez ości - filety świeże nie mrożone gat. I kg 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.31.00.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

 

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: MROŻONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Czarna porzeczka mrożona - op. 2,5 kg kg 140 Truskawki mrożone - op. 2,5 kg kg 65 Wiśnie mrożone - op. 2,5 kg kg 110 Mieszanka wieloowocowa - owoce polskie - op. 450g. szt. 100 Fasolka szparagowa - op. 450 g. szt. 90 Kalafior mrożony - op. 450 g szt. 110 Mieszanka wielowarzywna (kalafior, brokuły, fasola, marchew) -op. 450 g szt. 75 Brokuły mrożone - op. 450 g. szt. 65 Włoszczyzna krojona - op. 450g. szt. 60 Szpinak mrożony - op. 450g. szt. 32 Marchewka mrożona ,krojona w kostkę - op. 450g. szt. 60.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

 

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: WODA ŹRÓDLANA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Woda źródlana niegazowana - niskomineralizowana z dozownikiem w butelkach o pojemności 18 l litry 1400.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 41.11.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

 

Pokaż informacje o artykule